Fejring af fødselsdage, konfirmation, bryllup, jubilæum, polterabend, mødevirksomhed, kundemøde, markedsføring af produkter, personale- og bestyrelsesmøder

Gæsterne går ombord, alle kan deltage og bliver fra at være passiv modtager, aktive deltagere i den fælles begivenhed. Der gives information om skibets oprindelige brug og indretning, sikkerheden ombord og konkret informationer om sejlplanen.

Inden afgangen: lægges sejlplanen i samarbejde arrangøreren i detaljer, alt efter vejr og strømforholdene, mål og forventninger .

Arrangementet på AVENTURA er altid aftalt ud fra gæstens specielle ønsker og forventninger i samarbejde med skipperen. Der kan efter forholdene:

Sættes sejl, observeres marsvin med lyttegrej, fiskes, få fortællinger om marsvinet og marsvinsjagten, marsvinsjægerne i Middelfart og deres joller, Lillebælts dannelse af istiden, vandgennemstrømningen, , den vestlige Lillebæltsbro´s bygning, lokalhistorien om svenskekrigen, spaniolernes skanser, etc.

Det giver hver gang et tydeligt autentisk indtryk af sejladsen, farvandet, arbejdsforholdene for kvasebesætningerne, ålefiskeriet og ålevirksomheden ”Th. Petersen & Co Kolding ”. Stærke oplevelser, som den enkelte efter turen, er nødt til at fortælle til andre.

Den fælles oplevelse ombord bliver en vigtig erfaring.

Gæsterne er et nyt sted,når sejladsen er slut både oplevelses-, videns- og erfaringsmæssigt.

Datoer og tidspunkter: Efter aftale

Varighed: Minimum 3 timer for at opnå, at falde til og finde sig tilrette ombord. Ideelt 5 – 6 timer.

Mødested: Base havn Middelfart Gl. havn GPS 55° 30´29 N 009° 43`31

Forplejning: Egen catering eller efter nærmere aftale. Der er kabys til fri rådighed med skaffegrejer til 40 pass. Undlad ! at medbringe plastikservice og høje vinglas.

Husk: Vindtæt tøj, robust fodtøj, solcreme, kikkert, etc. Og minus de høje hæle.

Vejret og strømmen skulle det må forventning blive køligt og/eller ustadigt, trækkes læsejlet over bommen med løse sejl i vindsiden og arrangementet kan fortsætte på dækket. Der sejles efter læ og rolige strømforhold.